8:43, 22 Dhjetor 2017

Më 1982, Judy Henderson nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës ishte burgosur për vrasjen e Harry Klein.

Por kishte qenë i dashuri i saj, Greg Cuzen, që kishte shtënë në Klein, pasi që e kishin nxjerrë jashtë qytetit për ta plaçkitur.

Megjithatë, Cruzen i kishte paguar  dëshmitarët që në gjykimin e Hendersonit të thonin se ajo kishte vepruar e vetme.

Kështu, ajo ishte dënuar me 50 vjet burg, dhe kishte kërkuar amnisti nga Zyra e Qeverisë për dekada.

Lutjet e saj nuk morën përgjigje deri këtë javë kur guvernatori i Missour-it, Eric Greitens, ndërmori masa, dhe vendosi për lirimin e saj.