20:54, 12 Gusht 2017

Këtë të shtune është mbajtur Maratona e Notit në Batllavë, njofton Klan Kosova.

Pas 51 minutave not, në finish arriti Arti Krasniqi, i cili pati distancë të madhe me konkurrentët e  tij.

Në fund të kësaj maratone u ndanë edhe shpërblimet. Pos për vendin e parë, që e mori Arti Krasniqi, medalje pati edhe për Dren Ukimeraj, që arriti i dyti në cak, dhe për Meriton Veliun që doli i treti.

Maratona e Notit është mbajtur për herë të tetë në këtë liqe dhe është organizuar nga Federata e Notit të Kosovës.

Kronikë nga Merita Neziri

Interesante