18:31, 11 Mars 2017

Floyd Mayweather ka konfirmuar se do të rikthehet nga pensionimi për të luftuar me Conor McGregor.

“Secili kyçni telefonat dhe dëgjojeni këtë nga interneti. Po rikthehem nga pensionimi për të luftuar me McGregor, kështu që tash jam në pension. Nëse jeni serioz, nënshkruani dokumentet dhe të luftojmë në qershor”, ka thënë Mayweather, transmeton Klan Kosova.

“Ai është ana B, unë jam ana A. Jam lodhur kur ju dëgjojë që qani për para, flisni nëse doni të luftoni, po qoni tym prapa prapanicës së secilit”, ka shtuar ai.

“Nëse e doni luftën, nënshkruajeni kontratën”, ka thënë ish-kampioni i boksit.

Interesante