10:01, 12 Janar 2017

Udhëheqësi i agjensioneve të spiunazhit në Amerikë, ka mohuar deklaratën e Donald Trump, i cili ka thënë që inteligjenca amerikane ka rrjedhur informacione të klasifikuara, shkruan BBC, transmeton Klan Kosova.

Trump ka akuzuar spiunët amerikan që kanë rrjedhur informacione për akuzat që Rusia ka materiale komprometuese për të.

Mirëpo drejtori i Inteligjencës Kombëtare, James Clapper, ka thënë që ka qenë mjaft  i tronditur nga kjo rrjedhje duke shtuar që nuk ka paragjykuar që këto informacione janë të besueshme dhe se nuk janë produkt i inteligjencës amerikane.

Interesante