12:49, 6 Mars 2018

Gazetarja Shqipe J. Berisha na e sjell aktorin dhe politikanin Lirak Çelaj në një profesion krejt tjetër.

Se si e kryen punën e teneqexhiut mund ta shihni në kronikën e mëposhtme: