20:00, 15 Maj 2017

Këngëtari i njohur, Lind Islami tashmë ka publikuar videoklipin e tij më të ri.

Ky projekt mban emrin “Blla Blla” dhe muzikën e këngës e ka krijuar vetë Lindi.

Islami është shumë aktiv me koncerte dhe performanca “live” ku ai këndon pothuajse gjithmonë përkrah të dashursë së tij, Venera Lumani, njofton Klan Kosova.

Për videoklipin e këngës më të re të Islamit është përkujdesur Daniel Joveski, të cilin mund ta shihni në klipin e mëposhtëm:

 

 

Interesante