12:14, 9 Nëntor 2018

Për Presidentin Hashim Thaçi është shkruar edhe një libër.

Thaçi në këtë libër paraqitet si protagonistë i luftës dhe paqes në Kosovë – ndërsa i njëjti është promovuar sot në Paris.

“Lindja e një demokracie: Hashim Thaçi dhe rruga drejt pavarësisë së Kosovës”, ka autor Jacques Baudouin, ndërsa parathënien e ka shkruar Bernard Kouchner.

Libri këto ditë është hedhur në tregun ndërkombëtar – tashmë atë mund ta blini edhe online “Amazon”.

Për Thaçin dhe figurën e tij kishin shkruar edhe dy gazetarët gazetarët britanik, Roger Boys dhe Suzy Jagger.

Libri “New State, Modern Stateman” ishte promovuar në fillim të këtij viti.

klankosova.tv