21:01, 13 Maj 2018

Është publikuar projekti më i ri nga Ledri në bashkëpunim me Butën.

Reperët u bënë bashkë për të dytën herë pas “Mbi Re” që pati shumë sukses.

Klipi për këtë këngë është xhiruar në Amerikë dhe sjellë pamje jashtëzakonisht të mira.