9:19, 11 Janar 2017

Acarin dhe ngricat mund t’i evitoni duke konsumuar çokollatë të nxehtë.

E këtë mund ta praktikoni në mënyra të ndryshme dhe tërësisht të thjeshta, përcjellë Klan Kosova.

Për më shumë ja dhe videot në vazhdim që ilustrojnë më së miri se si mund të përgatisni një çokollatë të nxehtë për të përballuar temperaturat e ulëta të këtij dimri të 2017-ës.

Përveç që mund të ju ndihmojë në ngrohtësi, ajo ka dhe një shije të mrekullueshme!

Interesante