8:23, 10 Nëntor 2017

Los Angeles Lakers ka humbur nga Washington Wizards me rezultat 111:95.

Wall, Beal dhe Porter patën 23 pikë, 22 pikë dhe 20 sosh për Wizards, ndërkaq më së shumti pikë për Lakers arriti Clarkson, 15.

https://www.youtube.com/watch?v=3QMo-VvDEw4