18:46, 8 Maj 2018

Gjëra të ndryshme dhe të çuditshme ndodhin çdo ditë nëpër botë. Për disa prej tyre mund të kemi vetëm me të dëgjuar, gjë që edhe ndikon të mos i besojmë gojëdhënave.

Por, a keni dëgjuar ndonjëherë për dike që ha zjarr?

Hidhini një sy videos së mëposhtme: