14:50, 17 Shkurt 2017

Dhjetëra qytetarë janë mbledhur në sheshin e këtij qyteti për ta shikuar koncertin që është organizuar nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport.

Përgjegjësi për Kulturë në Ferizaj, Sabri Pajaziti, tha për Klan Kosovën se ky program ka filluar në orën 13:00 dhe do të zgjasë deri në ora 21:00, njofon Klan Kosova.

Për më tepër mund ta shikoni videon më poshtë.

Interesante