10:00, 17 Qershor 2017

Nuk është e thënë të jetë një takim dashuror, mund të jetë një prezantim i rastësishëm, ata do të tregohen njësoj të vëmendshëm ndaj një detaji që femrat ndoshta e nuhasin, prandaj edhe kujdesen që të zgjedhin ngjyrën më të bukur.

Studimet thonë se duhet të kalojnë të paktën 10 sekonda përpara se një mashkull t’i heq sytë nga portreti i një femre, në takimin e tyre të parë.

Bëhet fjalë për buzëkuqin dhe buzët…

Nëse nuk je lyer me buzëkuq, ato 10 sekonda mund të pakësohen në 3-4 sepse vëmendja e tyre, në rast se buzët nuk janë shumë tërheqëse, do të ulet.

Në rast se buzëkuqi ka ngjyrë të kuqe të fortë, koha mesatare e vëmendjes mund të rritet. Sipas studimit që ka kryer Universiteti i Mançesterit, janë pikërisht buzët pjesa më tërheqëse e femrave, për ta, shkruan shekulli, përcjellë Klan Kosova. Ato të plotat me ngjyra të theksuara, ndikojnë në zhvillimin e fantazive të tyre sensual.

Pra, nëse keni ndonjë takim në vazhdim, mos harroni buzëkuqin!

Interesante