19:07, 17 Shkurt 2017

Klan Kosova përgjatë tetë viteve ka pësuar shumë ndryshime, duke u zgjeruar dita ditës në një familje të madhe që e njohim sot.

Disa prej personave të cilët dhanë kontributin e tyre për këtë televizion nuk janë më pjesë e tij.

Përmes kronikës më poshtë ju kujtojmë gazetarët, prezantuesit dhe udhëheqësit që nuk janë më pjesë e Klan Kosova, por që kanë lënë gjurmët e tyre.

 

 

 

Interesante