14:27, 30 Maj 2017

Bitcoin është një lloj i parasë dixhitale (monedhë kripto) popullariteti i të cilit në të gjithë botën rritet nga viti në vit. Çfarë e bën atë të ndryshëm nga paratë konvencionale është që asnjë institucion nuk e kontrollon rrjetin e Bitcoin, që do të thotë se banka nuk mund të kontrollojë paratë tuaja. Në prill të vitit 2010, çmimi i një Bitcoin ishte 0,003 dollarë amerikanë, ndërsa sot çmimi i një Bitcoin është mbi 2500 dollarë.

FXLider po organizon një kurs falas online për të gjithë ata që janë të interesuar për të mësuar se si të tregtojnë me Bitcoin ose ata që investojnë në veten e tyre dhe duan të zgjerojnë njohuritë e tyre. Kursi është përshtatur për çdo kohë të lirë të të gjithë aplikantëve dhe ju mund të regjistroheni nëpërmjet formularit të mëposhtëm. Duke plotësuar aplikimin automatikisht ju hapni një llogari tregtare në të cilën ju do të praktikoheni gjatë kursit.

Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe nënshkruhuni për një kurs falas online “Se si të tregtoni me Bitcoin”:

<center><Iframe src=’http://tools.leadercapital.net/Affiliate/iframe/eyJhZmZJZCI6IjE0NTc3MyIsInRvb2xJZCI6NCwibGFuZ3VhZ2UiOiJBTCIsIm9yZ2FuaXphdGlvbklkIjo1fQ==A’ height=’280px’ width=’300px’ ></Iframe></center>

Pak më shumë se dy muaj pas periudhës së rritjes intensive  të çmimit, Bitcoin ka arritur një moment simbolik duke tejkaluar çmimin e një ons për ar. Që atëherë çmimi ka vazhduar të rritet dhe ka arritur 2,500$.

Ndërkohë, shumë shtete kanë deklaruar Bitcoin legjitim, që si masë të madhe ka pasur një ndikim pozitiv në çmimin e saj. Në Japoni kohët e fundit, shumë shitës ju mundësojin të blejnë Bitcoin që çoi në çmimin këtë crypto monedhë  gjatë muajit të kaluar të ketë një rritje prej gati 80%, dhe Japonia të bëhet tregu më i madh për Bitcoin në botë. Investitorët presin që së shpejti shumë shtete të tjera të legalizojnë këtë lloj tregtimi.Midis tyre është Australia, e cila nga korriku i këtij viti ka deklaruar Bitcoin tender ligjor, si dhe një vendim i tillë shumë shprejt pritet edhe nga Rusia.

Një nga arsyet pse çmimi i Bitcoin ishte lartë deri këtë vit, është se ajo nuk është e ndikuar nga qeveritë shtetërore. Bitcoin monitorohet me anë të të dhënave publike në internet të njohura si “zinxhir bllok”. Numri i bitocoin përfundimtar mund të prodhohet nëpërmjet një procesi të quajtur “minierave”, dhe në fakt paraqet zgjidhjen e problemeve komplekse matematikore. Një nga tërheqjet më të madhe të kësaj mënyrë të tregtisë është se edhe pse transaksioni regjistron përdoruesit publik kryerja e transaksioneve mbetet anonim.

FXLider ka një marrëveshje bashkëpunimi me FORTRADE Ltd për promovimin e shërbimeve tregtare , e është i autorizuar dhe rregulluar në Mbretërinë e Bashkuar nga FCA (Autoriteti i Sjelljes Financiar) me numër regjistrimi, 609970.

Kontratat për dallim në çmim (CFD) janë produkte që mbështeten në leverexhet financiare dhe e mbajnë një nivel të lartë të rrezikut e kapitalit tuaj sepse çmimet së shpejti mund të bëhen pafavorshme për ju. Humbjet mund të kalojnë depozitat tuaj dhe nga ju mund të kërkohet për të bërë pagesa shtesë. Këto produkte mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë konsumatorët dhe për këtë arsye ju duhet të jeni i sigurt se e keni kuptuar rreziqet, por referoheni dhe klshilli të pavarur. Ky material nuk përbën ofertë, kërkim ose transaksion në lidhje me ndonjë instrument financiar. FXLideri nuk pranon asnjë përgjegjësi për çdo përdorimi i këtyre komenteve, as për pasojat që mund të lindin. Nuk jepet asnjë siguri ose garanci për për saktësi ose plotësinë e këtyre të dhënave. Rrjedhimisht, çdo person që vepron sipas tyre, vepron tërësisht në rrezik të tyre.

Interesante