108905-r3l8t8d-650-9
13:30, 17 Shkurt 2017

Ndonjëherë, qentë sillen si fëmijët: ata mendojnë se mund të bëjnë vetëm probleme dhe zhurmë.

Të tjerë mendojnë se e kanë gjetur vendin komod për tu fshehur, por megjithatë e kanë gabim, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë është një koleksion i fotografie, i cili do të ju bëj të qeshni.

Interesante