22:00, 10 Janar 2017

Ditëve të sotme, editimi i fotografive i jep secilit shansin që të tregohet kreativ. Krejt çfarë ju duhet për të bërë këtë, është pak njohuri mbi teknologjinë dhe shumë imagjinatë.

Por megjithatë, pavarësisht njohurive mbi teknologjinë dhe Photoshop-in, edhe një fillestar mund të vizatojë dhe të editojë fotografi që duken shumë të bukura, transmeton Klan Kosova.

Por, është nëna natyrë ajo që shpesh e përdor Photoshop-in e vet personal, duke krijuar kështu fotografi të jashtëzakonshme.

Më poshtë shihni disa fotografi, që duken sikur janë pjesë e përrallave!

Ura mni lumin e ngrirë

Perëndimi i diellit mbi retë, Australi

Vetëtima që merr formën e shpendit që ulet mbi tel

Shikoni këta drunj më nga afër!

Kuthiny Bata — monument natyral i Kamchatka

Mbrëmje vere në një fshat rus

Reflektimi i diellit mbi Mount Everest

Zgjimi i vullkanit Etna

Dimër, kreativitet

Norvegji

 

Interesante