13:30, 12 Gusht 2017

Këtyre dy vajzave që shihen në videon e mëposhtme duke vallëzuar, iu ndodhi diçka qesharake, transmeton Klan Kosova.

Teksa ishin duke vallëzuar në hapa të njëjtë me njëra-tjetrën, papritur nga prapa iu shfaqet babai i tyre pothuajse i zhveshur, duke vallëzuar.

Pas pak, ai e merr qendrën e vëmendjes dhe koreografia kompletohet edhe më mirë!

Mos e humbisni videon.

Interesante