15:00, 26 Janar 2017

Nëse doni të dini për shëndetin e zemrës suaj atëherë është një metodë e thjeshtë e cila do t’ju ndihmojë të dalloni nëse keni probleme me zemrën apo jo.

Kjo gjë do t’ju ndihmojë të parandaloni sulmet që mund të keni në zemër.

Studimet e fundit thonë se njerëzit të cilët janë mjaftueshëm elastikë sa për të kapur gishtat e tyre të këmbës kanë një zemër të fortë dhe të shëndetshme.

Testimi kryhet në këtë mënyrë:

Fillimisht uluni në dyshemenë tuaj dhe shtrini këmbët, më pas provoni që të kapni majat e gishtave me duart tuaja.

Nëse ju mund të kapni gishtat e këmbës me duar atëherë ju keni një zemër të shëndetshme.

Duhet ta dini se çelësi i një jete të shëndetshme nis nga shëndeti i organit kryesor të trupit të njeriut zemrës./revistashije

Interesante