19:17, 20 Prill 2017

Driton Kuka, trajneri i Majlinda Kelmendit dhe Nora Gjakovës, pas të artës dhe të bronztës për të dy xhudistët është lutur për kthimin e Ramush Haradinajt në Kosovë.

Më poshtë është shkrimi i plotë i Driton Kukës:

Majlinda e Nora përsëri me medalje nga Kampionati Evropian!

Distria e pafat ishte sot por megjithatë një e artë një e bronztë një vend i 7 i Distrias!

Nesër Akili e Loriana!

Do Zoti i madh që sot një javë të jetë ditë e gëzueshme si sot e të na kthehet Heroi ynë në Kosovë!

Interesante