19:52, 13 Shtator 2017

Në takimin e sotëm të Kryeministrit Ramush Haradinaj, me banorët e fshatit Shipitullë dhe Hade, u arrit një marrëveshje pajtueshmërie për të zgjidhur problemin këtyre banorëve të këtyre fshatrave për të gëzuar të drejtën e përparësisë në punësim.

Megjithatë gjatë këtij takimi është vënë re një detaj kur Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj shihet duke i ofruar ujë një banori të Shipitullës i cili ishte prezent në takimin e sotëm, transmeton Klan Kosova.

Një veprim i  tillë të paktën më parë nuk është hasur nga ndonjë zyrtar i lartë shtetëror.

Interesante