10:36, 8 Shtator 2017

Kemi një lajm të mirë për të gjithë adhuruesit e çokollatës.

Nga kompania e famshme zvicerane Barry Callebaut, pohojnë se përveç asaj me ngjyrë të bardhë dhe të zezë, tashmë kanë krijuar edhe çokollatën me ngjyrë rozë, e cila quhet “rubin”, transmeton Klan Kosova.

Sipas ekspertit Angus Kennedy, kjo çokollatë ka shije të pemëve dhe nuk hetohet gjatë konsumimit.

Interesante