22:25, 27 Nëntor 2017

Tre kosovar janë diplomuar për shiritin e zi në sportin e Aikido.

Kenan Spahi, Bajram Bahtiri dhe Ardian Islami janë vlerësuar nga mjeshtër të mëdhenj të këtij sporti, njofton Klan Kosova.

Në një ceremoni që është zhvilluar te pallati i rinisë, veç diplomimit pati edhe një seminar që u udhëhoq nga mjeshtri 6 dan, turku Mustafa Aygun.

Kronikë nga gazetari Emanuell Syla.