22:59, 9 Mars 2017

Kosova do të luajë kundër Shqipërisë, Turqisë dhe Irlandës në kampionatin botëror të hendbollit për vendet në zhvillim, njofton Klan Kosova.

Para dy vitesh ky kampionat u organizua për herë të parë në Kosovë, kurse sivjet mbahet në Bullgari prej 12 deri me 18 qershor.

Kronikë nga Jon Ajeti.

Interesante