23:05, 17 Prill 2017

Koreanoveriorët kanë vetëm 15 opsione kur ata dëshirojnë që të prejnë flokët, transmeton Klan Kosova.

Ka vetëm disa modele të lejuar flokësh për burrat dhe gratë ashtu siç rëndom ndodh në shtetet diktatoriale.

Në total janë 30 modele flokësh, 15 për femrat dhe 15 për meshkujt.

Shikoni më poshtë disa nga këto modele flokësh:

 

Interesante