21:10, 9 Janar 2018

Sindi Gjoshe është vetëm 18 vjeçe, por pasionin e saj për modelingun e ka nisur rreth katër vite më parë.

Ajo vjen për herë të parë në revistën Living, si përfaqësuese e agjencisë “Grace Models”, ndërkohë që numëron mjaft eksperienca rreth kësaj fushe në Azi dhe në Europë.

Në këtë editorial, Sindi vjen si vajza e arrirë në jetë, që ka gjithçka që i duhet: pasionin, bukurinë dhe dëshirën për të jetuar çdo çast. Por, ajo kërkon të eksplorojë vende të reja, të njihet me njerëz e zakone dhe njëkohësisht, të mbërthejë fort të tashmen.

Më ço larg, kudo… thjesht të largohem diku.

forrsdf

«Mes gjithë mjeteve të lëvizshme, fantazia është ajo që të çon më larg.»

gsewrg

« Retro si makina, në kohë dhe në pamje. Përkëdhelur nga materiali velvet i pantallonave. Jeto si në `70–n, por përjeto të tashmen.»

oksidite

aindigjosje