22:40, 26 Shtator 2017

Klubi i atletikës Trepça 89 aktivitetet e veta i zhvillon në komunën e Mitrovicës, por në kushte shumë të rënda.

Ka një zyrë në stadiumin Adem Jashari që është shumë e vjetër dhe e dëmtuar. Por edhe stërvitjet i kryejnë në kushte jo të mira.

Kronikë nga Naim Selmani.