19:29, 14 Shkurt 2018

Me rastin e nëntëvjetorit të themelimit të Klan Kosovës, televizioni ka organizuar një koktej për bashkëpunëtorët e tij.

Personalite nga fushat e ndryshme të jetës publike janë ftuar për të festuar bashkë me stafin.

Përveç kësaj nesër në Qendrën Kulturore të Klan Kosovës mbahet koncerti për nder të 50-vjetorit të karrierës së Sabri Fejzullahut, në të cilin të ftuar janë edhe shumë artistë të tjerë.

Ky koncert i dedikohet edhe 10-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Ushqimi që po e shihni në fotografitë e mëposhtme është përgatitur me shumë kujdes dhe dashuri nga Delikatise.