13:58, 21 Prill 2017

Më poshtë ju sjellim fotografi të disa kafshëve shtëpiake të cilat janë më tolerante se të tjerët, veçanërisht me fëmijët1

Nga qentë që përdoren si pllaka, në macet për t’u ngjyrosur, transmeton Klan Kosova.

Ky koleksion i fotografive do t’ju bëj të qeshni me lot, por gjithashtu do të shërbejnë si kujtim i ëmbël i lidhjes mes fëmijës dhe kafshëve të tyre!

funny-kids-babysitting-pets-8-58f75c40888e7__605 58f70ed3a53a9_rfczuxf__605 funny-kids-babysitting-pets-3-58f71be6588aa__605 58f70edbbf15b_qd3yonm__605 funny-kids-babysitting-pets-9-58f75cb2a5286__605 funny-kids-babysitting-pets-37-58f8a7f81ed64__605 58f870415cc75_cjgpd__605 funny-kids-babysitting-pets-4-58f71dec2f53e__605

Interesante