16:00, 17 Qershor 2017

Amina Mucciolo, ndryshe e njohur si Studio Mucci, jeton jetën përplot ngjyra.

Dizajnerja është bërë hit në internet pas postimit të disa fotografive të apartamentit të saj, që duket si ylber.

Me mure ngjyrë lejla, letra shumë ngjyrëshe të varura, mikrovale me “Hello Kitty” dhe tapeta përplot lule, apartamenti i saj duket që ka dalë direkt nga ndonjë ylber.

“Është e rëndësishme për mua që ambienti ku jetoj të reflektoj atë cfarë jemi unë dhe bashkëshorti im. Ne duam ta kemi hapësirën tonë inspiruese dhe të lumtur” ka thënë Mucci.

Më poshtë mund të shihni këtë apartament tejet interesant.

Interesante