19:30, 13 Mars 2018

Kim Kardashian duket shumë seksi në kopertinën e revistës Elle për muajin prill!

Ja çfarë zbuloi 37-vjeçarja me magazinën:

Pse katër fëmijë do të ishin maksimumi për të: “Nuk mendoj se mund të kujdesem për më shumë se kaq. Koha ime është e shkurtër”.

Për marrëdhënien e saj me Kanye: “Ai më ka mësuar të kem shumë mendime. Unë i kam mësuar atij të jetë më i qetë dhe më i kujdesshëm. Ne jemi një ekuilibër i mirë”, transmeton Klan Kosova.

kim kardashian elle  024050004

kim kardashian elle  024050004