20:00, 13 Shtator 2017

Së fundmi ishin pjesë e mediave rozë për ardhjen në jetë të fëmijës së tretë në janarë vitit të ardhshëm.

E përderisa janë në pritje, Kim Kardashian e Kanye West gjejnë kohë për njëri tjetrin duke shijuar një dalje romantike.

Çifti janë parë ditën e martë në Los Angeles duke dalë nga show i Dave Chappelle për të vazhduar ndejën në një nga vendet më të frekuentuara të Hollywood, The Peppermint Club.

Kim kishte të veshur një fustan të ngushtë ngjyrë krem përderisa shfaqi flokët e saja të gjata dhe të arta.

Style savvy: Showcasing her enviable flair for fashion, mother-of-two Kim slipped into a figure-flaunting cream strapless dress for the outing which complemented her golden blonde locks

Figure-flaunting: Her skintight look featured a sheer mesh panel above the hem that teased at her slender pins and skimmed her womanly curve with aplomb

At ease: Cutting a casual figure, Ultralight beam hitmaker Kanye donned a purposely faded T-shirt and black jumper as he took to the driver's seat upon leaving the venue

Home is where the heart is: An insider told the publication: 'Kim and Kanye have rented a place about an hour outside LA in a very nondescript suburb in a middle-class neighbourhood for their surrogate

In the past: The reality television starlet was diagnosed with placenta accreta during both pregnancies, a potentially life threatening condition which occurs when the placenta attaches too deeply into the uterine wall, which could lead to severe hemorrhaging during labour

Interesante