21:04, 13 Janar 2018

Një buzëqeshje nuk kushton asgjë. Por kur keni dhëmbë të bardhë dhe me shkëlqim kjo e shton edhe bukurinë tuaj.

Njerëzit harxhojnë kohë dhe para për rregullimin e dhëmbëve tek dentisti, por ka gjithmonë diçka që mund ta zgjidhë shumë lehtë problemin.

Ushqimi – ka shumë rëndësi në këtë drejtim, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë mund t’i shikoni ato të listuara.klankosova.tv