18:30, 19 Prill 2017

Ndërsa raportet e fundit tregojnë se Britania hedh 4.3 milion ton ushqim çdo vit, derisa thuhet se shumica e njerëzve kanë tendencës që të hedhin ushqimin sa më  shpejt që ata e shohin se i ka skaduar afati.

Por në fakt, Dan Cluderary që është pronari i Approved Food që shet ushqime që janë më të lira për shkak të datës së skadencës së afruar, tregon se janë disa ushqime që mund të konsumohen edhe nëse shkruan se ka kaluara afati i konsumimit të tyre.

Më poshtë shihni ushqimet, të cilat mund t’i konsumoni edhe nëse u ka kaluar afati i përdorimit, transmeton Klan Kosova.

Çipsi

crisps

Çokollata

dark-chocolate-625_625x350_81470296626

Keçapi

ketchupmanufacturinginnigeria

Jogurti

yogurt-yeast-infection

Kaçkavalli

hero-cheese

Qumështi

milk-500_0

Vezët

Buka

loaf-of-white-sliced-bread

Orizi

many-cups-uncooked-rice-make-one-cup-cooked-rice_d59496a2bf3eafe8

Frutat dhe perimet

diet-rich-in-fruits-and-vegetables

Interesante