18:04, 12 Qershor 2018

Falë shpikjes së fotografisë, qeniet njerëzore janë në gjendje të regjistrojnë ngjarje të ndryshme të jetës së tyre, qofshin ato të organizuara apo spontane.

Shumica e njerëzve janë dashamirë të mëdhenj të fotografive dhe mundohen t’i kapin momentet e duhur kur i shkrepin ato, transmeton Klan Kosova.klankosova.tv