22:29, 6 Dhjetor 2017

Ahhh Emmy Awards – të sofistikuar si Oscars, por me më pak më shumë hapësirë në departamentin e fustaneve.

Është koha kur të famshmëve të ekranit të vogël i jepet mundësia për të treguar stilin e tyre të madh.

Në fakt, janë disa prej yjeve që e mbizotërojnë tapetin e kuq sa herë që shfaqen aty. Vlen të përmendet që Heidi Klum, Eva Longoria, January Jones dhe Claire Danes janë zyrtarisht mbretëreshat e Emmy.

Hidhini një sy se si janë veshur këto gra dhe shumë të tjera gjatë vjetëve.

Melia Kanakaredes 2004

Melia Kanakaredes 2004

Courtney Peldon 2004

Courtney Peldon 2004

Sharon Stone 2004

Sharon Stone 2004

Heidi Klum 2006

Heidi Klum 2006

Felicity Huffman 2007

Felicity Huffman 2007

Hayden Panettiere 2007

Hayden Panettiere 2007

Eva Longoria 2007

Eva Longoria 2007

Eva Longoria 2008

Eva Longoria 2008

Heidi Klum 2008

Heidi Klum 2008

Christina Applegate 2008

Christina Applegate 2008

Heidi Klum 2009

Heidi Klum 2009