9:01, 14 Shkurt 2018

Shumë fotografi në botë kanë një histori dhe ngrenë shumë pikëpyetje.

Gjithmonë kur i shihni ato, i bëni pyetje vetës si është e mundur, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë janë disa të tilla, që është shumë e vështirë të shpjegohen saktësisht se si janë realizuar dhe çfarë ka ndodhur.
klankosova.tv