Katalunasit raportohet se do të veshin këtë dizajn fanellash edicionin e ardhshëm, disa nga të cilat dallohen fort nga ato që kanë veshur këtë edicion

16:30, 19 Maj 2017

Fanellat e Barcelonës për edicionin 2017-18 kanë dalë në publik, pasi janë siguruar nga media spanjolle Sport.

Dizajni tradicional me shirita të kaltër dhe të kuq janë ridizajnuar për t’u ngushtuar duke ruajtur simetrinë, pa shumë ndryshime tjera.

Interesante