18:38, 12 Nëntor 2017

Janë një nga modelet më të dashura për të gjitha!

Por, duket se çizmet e famshme të Coleen Rooney dhe Myleene Klass, kanë një lloj rreziku për të cilin dhe mund të keni pasoja në jetën e mëvonshme.

Sipas një studimi, këpucët e llojit Ugg, me formë të rrafshët, mund t’i vë gratë në rrezik të problemeve të rënda të gjurit të cilët më vonë nevojitet ndërhyrje kirurgjike, transmeton Klan Kosova.

Kirurgu ortopedik, Ian McDermott, ka thënë se çizmet e llojit të tillë shkaktojnë qëndrim jo të këndshëm dhe çojnë në konsumim të parakohshëm të nyjeve të përbashkëta pasi ato ofrojnë mbështetje të pamjaftueshme në këmbë në  krahasim me distancën e dyshemesë.