14:00, 13 Qershor 2018

Vera sapo ka nisur dhe në radhë të parë kemi blerjet për plazh.

Natyrisht vendin më të madh do e zënë bikinet.

Kësaj radhe mund të eksperimentoni me stile të ndryshme dhe mos u kufizoni vetëm në modeket klasike. Qepje interesante, rrudhat, ngjyrat e ndezura e disajnet nga me te ndryshmet janë pjesë e trendeve të këtij viti.

E që të keni një ide se cilat stile janë më të mirat hidhni një sy fotografive më poshtë.

Becca Bikini

Byrds of Paradise Sanya Bikini

Coastal Blue Mesh High Bikini

The Bikini Lab