17:17, 4 Mars 2018

Më shumë se gjysma e kandidatëve të nominuar në Ocsar 2018 kanë kaluar nëpër këtë shfaqje në të kaluarën, pasi ata kanë qenë kandidatë të mëparshëm ose edhe fitues disa prej tyre, transmeton Klan Koosva.

Vetëm tetë nga 20 aktorët e emëruar janë nominuar për herë të parë. Disa prej tyre janë aktorë të rinj, të tjerët janë veteranë.

Ja kush është në mesin e kandidatëve për herë të parë në këtë ngjarje vjetore.

Daniel Kaluuya – I nominuar për “Aktori më i mirë”.

Timothee Chalamet –  I nominuar për “Aktori më i mirë”.

Margot Robbie – E nominuar për “Aktorja më e mirë”.

Allison Janney – E nominuar për “Aktorja më e mirë mbështetëse”.

Mary J. Blige – E nominuar për “Aktorja më e mirë mbështetëse” dhe “Kënga origjinale më e mirë”.

Laurie Metcalf – E nominuar për “Aktorja më e mirë mbështetëse”.