14:42, 17 Shkurt 2017

Një flamur i madh kombëtar e një shtetëror është vendosur në ballinë të objektit të Komunës së Ferizajt, për nder të nëntëvjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Në qytet ka shumë qytetarë të cilët janë duke u shëtitur sheshit të qytetit dhe duke e shikuar koncertin që po mbahet për nder të kësaj dite tek sheshi para Komunës, njofton Klan Kosova.

Për më tepër mund t’i shikoni këto video më poshtë.

Interesante