20:11, 17 Prill 2017

Me përparimin e teknologjisë, kanë përparuar në mënyrë të sofistikuar edhe metodat e kopjimit.

Prandaj, nxënësit duhet t’iu nënshtrohen kontrollimeve të llojit të njejtë që bëhen në aeroport, kanë thënë deputetët dhe udhëheqësit e universiteteve, pas frikës së rritjes së numrit të atyre që po përdorin pajisje të vogla që futen në vesh, në mënyrë që ta mashtrojnë sistemin, shkruan The Telegraph, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë mund t’i shihni disa prej metodave më të mençura të kopjimit, që po shfrytëzohen nga të rinjt.

telemmglpict000125949628-xlarge_trans_nvbqzqnjv4bqxwphcc7ibmes4hfj_42c5fzt7szsqq7h3okyatfgi0windex telemmglpict000125949613-large_trans_nvbqzqnjv4bqqvzuuqpflyliwib6ntmjwq40nzzmzmomnefa8nnntcq

Interesante