14:47, 14 Mars 2018

Një turist ka vendosur ta vizitojë Sirinë pas pamjeve tmerruese që ka parë nga ai vend.

Gjatë muajit tetor ai pati fatin ta marrë vizën turistike për 10 ditë, pas pothuajse 10 javësh pritje për të, transmeton Klan Kosova.

Ai thotë se ishte krejtësisht i lirë për të dalë në qytet. Tregon se ka vizituar Damaskun, Aleppon disa fshatra tjera, por edhe bregdetin.

“Po ka shkatërrime në Siri, por më pak sesa kisha menduar”, thotë turisti.

“Supermarketet janë po aq të mbushura sikurse në perëndim dhe njerëzit shkojnë në bare gjatë fundjavës”.

klankosova.tv