18:13, 18 Prill 2017

Kardashianët e dinë sekretin, dhe Ariana Grande e ndjekë me fort besim të njejtën rregull.

Siç duket, sekreti i ‘selfie-t’ më të mirë është nëse e shkrepni nga ana e dorës së majtë, shkruan Metro, transmeton Klan Kosova.

Sipas, dr. Anukka Lindell, ligjëruese në neuropsikologjinë eksperimentale në universitetin La Trobe në Melbourne, anët tona të majta janë më tërheqëse se ato të djathta.

 

Interesante