15:30, 19 Mars 2017

Çdokush dëshiron që të mbajë ushqimin më freskët për veten dhe familjen e tyre, por jo çdonjeri ka mundësi që të shkojë çdo ditë në dyqan për të blerë ushqim të freskët, transmeton Klan Kosova.

Kjo është arsyeja pse ne mënyrë të pashmangshme përballemi me nevojën për të mbajtur ushqimin tonë në shtëpi sa më gjatë.

Shikoni më poshtë disa truqe që ju ndihmojnë për të mbajtur ushqimit të freskët për një kohë të gjatë:

Qumështin e ngrirë mund ta mbani jo më shumë se 6 javë

Ngrini vezët në tabakat e akullit

Mbani salcën tuaj të preferuar në një qese frigoiferi

Mollët mund t’i ruani në frigoifer për muaj të tërë

Zarzavatet e freskëta mbani në kavanoza qelqi

 

 

 

 

 

Interesante