16:30, 19 Maj 2017

Piku i ditës në trafik na sjellë në mendje një numër të madh të njerëzve, ashtu si edhe një numër shumë të madh të veturave.

Të gjitha janë për ngut: dikush ka një darkë të prentouar, dikush një takim biznesi, dikush dëshiron të arrijë në shtëpi më herët.

Nuk ka rëndësi ku jetoni, piku i ditës në trafik pasqyrohet njejtë, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë është një listë e qyteteve të ndryshme të botës, dhe si duken ato në orët më të ngarkuara të ditës.

Disa nga këto fotografi janë fascionuese!

Beijing, Kinë

ч д ъ у о яаьвп нагщп НЕХ вдш

Chhattisgarh, Indi

Londër, Britani e Madhe

Я _ цчпп 1 1 5 3 Гали Ё милиции м пльцлыныхп

Parkingu i taksive në Kampala, Uganda

Udhëtimi me tren në Bangladesh

 

Interesante