21:31, 14 Shkurt 2018

A e keni ditur se Charlie Chaplin njëherë e kishte zënë vendin e tretë në konkursin e njerëzve që ngjajnë me Charlie Chaplin? Kjo pra është magjia e grimit. Mund ta transformojë krejtësisht një person dhe t’i jep një personalitet krejt tjetër, aq sa të mësohen me të dhe të mos e paramendojnë më jetën pa “make-up”.

Por, ka disa raste kur yjet e famshëm vendosën të largohen pak nga grimcat e grimit dhe të na japin një pamje të vetes së tyre të bukur, por më pak glamuroze.

Klan Kosova sjell për ju rastet kur ata kanë preferuar të përballen me kamerën edhe pa u grimuar. Ne i kemi fotografitë e tyre me dhe pa grim, kështu që ju mund t’i krahasoni.

1. Gal Gadot

2. Jennifer Lopez

3. Britney Spears

4. Carrie Underwood

5. Cindy Crawford

6. Drew Barrymore

7. Ivanka Trump

8. Tyra Banks

9. Sharon Stone

10. Jessica Alba

11. Lady Gaga

12. Zoe Saldana

13. Naomi Watts

14. Gwyneth Paltrow

15. Shakira

16. Selena Gomez

17. Emilia Clarke