22:28, 14 Nëntor 2017

Sonte në Magazinën Lokale kanë qenë të ftuar Idriz Vehapi, kandidati për kryetar të Rahovecit nga Partia Demokratike e Kosovës dhe Smajl Latifi kandidati për kryetar nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës.

Ndër të tjera Vehapi dhe Latfiti kanë folur edhe për rininë dhe sportin në Rahoveci.

Vehapi, ka thënë se do të ndërtohet palestra në Rahovec, në pjesën e parë të vitit 2018.

“Palestra do të ndërtohen edhe në Krush të Madhe dhe në Ratkoc”.

“Kemi ndarë fonde për klubin e futbollit Rahoveci që është në ligën e parë, por edhe për ekipin e basketbollit”.

“Në të ardhmen do të bëhen përpjekje që të ngriten këto vlera edhe me shumë për klubet sportive”.

Latifi poashtu ka premtuar ndërtimin e disa terreneve sportive.

“Do të ndihmojmë shoqatat e rinisë dhe klube sportive – posaçërisht basktebollin”.

“Do të ndërtojmë disa terrene sportive nëpër fshatra”.

klankosova.tv