14:47, 11 Qershor 2018

Programet përmbyllëse të parashkollorëve, janë një sfidë për të gjithë fëmijët.

Jo të gjithë fëmijët mund t’ia dalin të përfundojnë pikat e tyre, kjo si pasojë e emocioneve dhe një ndjenje të re për ta.

Miradie Sylejmani nga Kopshti “Fatosat”, në emisionin Familja Ime këshillon të gjithë prindërit se si duhet sillen me fëmijët në raste të tilla.

Bashkangjitur gjeni linkun e emisionit të plotë Familja Ime.